Iedereen kan koerier worden.

Bij Parcify gaan we voor de ultieme ervaring bij de levering. We brengen pakjes waar mensen het willen, wanneer ze willen. Deze flexibiliteit garanderen we niet alleen aan onze klanten, maar ook aan onze koeriers. Jij kiest wanneer je rijdt! We zijn op zoek naar koeriers die mee willen bouwen aan dit start-up verhaal!

IEDEREEN KAN BIJVERDIENEN

Student, zelfstandige of particulier? Iedereen kan zich aansluiten bij Parcify om iets bij te verdienen dankzij de wet van de deeleconomie.

 

FLEXIBELE AGENDA

Je kiest zelf wanneer je voor Parcify rijdt. Gewoon even je notificaties aanzetten en you are ready to go!

GEWELDIGE COMMUNITY

We hebben meer dan 400 actieve koeriers in onze steden. Join the Parcify Pack!

Parcify koerier worden is piece of cake

BEKIJK BESCHIKBARE RITTEN

Geef op wanneer je beschikbaar bent om ritten uit te voeren. Hierna ontvang je meldingen die perfect binnen jouw planning passen.

HAAL HET PAKJE OP

Je accepteert een rit die je interesseert om uit te voeren. Op het afgesproken tijdstip haal je het pakje op bij de verzender.

BEZORG HET BIJ DE ONTVANGER

Je levert het pakje af bij de ontvanger en je wordt achteraf automatisch betaald via de app. De verzender kan je prestatie beoordelen met een score.

IDEALE COMBINATIE MET MIJN STUDIES

Tijdens mijn springuren, fiets ik voor the Pack! Via de handige app kan ik gemakkelijk kiezen welke pakjes ik ga ophalen. En ’s avonds? Dan ga ik met mijn bijverdiensten op café!

 

WERKEN OVERDAG EN ERNA NOG WAT EXTRA BIJVERDIENEN ALS KOERIER

Ik werk in een ploegdienst en heb dus vaak wat vrije momenten. Op zo’n momenten vervoer ik graag bloemen of andere zaken via Parcify. Gewoon even notificaties aanzetten in de app en ik ga zo aan de slag.

 

Wat heb je nodig om te beginnen?

Fiets, scooter of auto om je voort te bewegen

Je kiest volledig zelf hoe je Parcify pakjes vervoert. Duid je favoriete manier aan in de app en we zorgen ervoor dat je meldingen van pakjes ontvangt op maat!

Smartphone om bestellingen te accepteren

Accepteer het pakje dat je wenst te leveren en wordt de koerier van dienst. Off you go!

Zalige attitude bij aflevering van het pakje

Onze klanten bestellen bij Parcify omwille van de gemakkelijke aflevering van het pakje en de tevredenheid veroorzaakt door de koerier. Mensen doen lachen bij de aflevering is één van de kernwaarden van The Pack!

VRAGEN OVER KOERIER ZIJN? GOTCHA!

Hoe word ik koerier?

Schrijf je online in als koerier. Selecteer het land en de stad waar je wil werken. Vul alle nodige informatie in: je persoonlijke gegevens, je vervoer, je status, enz. Na ontvangst van je aanvraag zullen we contact met je opnemen en je uitnodigen voor een gesprek.

Hoeveel uren kan ik werken?

Bij Parcify zijn we flexibel. Je kiest zelf je uren en aanvaardt ritten wanneer je wil. Als je een student bent, wees er dan van bewust dat je de wettelijke jaarlijkse limiet om te werken niet mag overschrijden.

Kan ik mijn levering annuleren?

Als je een levering die je reeds hebt geaccepteerd wil annuleren, bel dan ons algemene nummer: 078 48 03 63. Onze klantendienst zal je e-mailadres nodig hebben om de specifieke levering op te zoeken. Zij kunnen de rit nadien terug openstellen. Natuurlijk moedigen we dit niet aan, maar we begrijpen dat er onverwachte zaken kunnen optreden!

Hoe en wanneer zal ik betaald worden?

Je salaris is afhankelijk van verschillende factoren: je persoonlijke status en je vervoerstype. Studenten zullen voor hun shift een dagcontract krijgen. Aan het einde van elke week, zullen je uren doorgegeven worden aan Easymatch. De week nadien, zullen zij je salaris op je bankrekening storten. Particulieren die met de auto leveren ontvangen een betaling per aanvaarde bestelling bij levering. Parcify zorgt voor een vlotte betaling van zender tot koerier.

Bekijk al onze veelgestelde vragen