Iedereen kan koerier worden

Bij Parcify gaan we voor de ultieme ervaring bij de levering. We brengen pakjes waar mensen het willen, wanneer ze willen. Deze flexibiliteit garanderen we niet alleen aan onze klanten, maar ook aan onze koeriers. Jij kiest wanneer je rijdt! We zijn op zoek naar koeriers die mee willen bouwen aan dit start-up verhaal!

BIJVERDIENEN ALS STUDENT

Ben je student en wil je iets bijverdienen? Schrijf je dan nu in en join the Parcify Pack!

FLEXIBELE AGENDA

Je kiest zelf wanneer je voor Parcify rijdt. Gewoon even de notificaties aanzetten en you are ready to go!

GEWELDIGE COMMUNITY

We hebben meer dan 400 actieve koeriers in onze steden. Join the Parcify Pack!

Parcify koerier worden is piece of cake

BEKIJK BESCHIKBARE RITTEN

Geef op wanneer je beschikbaar bent om ritten uit te voeren. Hierna ontvang je meldingen die perfect binnen je planning passen.

HAAL HET PAKJE OP

Je accepteert een rit die je interesseert om uit te voeren. Op het afgesproken tijdstip haal je het pakje op bij de verzender.

BEZORG HET BIJ DE ONTVANGER

Je levert het pakje af bij de ontvanger en je wordt achteraf automatisch betaald via de app. De verzender kan je prestatie beoordelen met een score.

DE IDEALE COMBINATIE MET MIJN STUDIE

Tijdens mijn tussenuren fiets ik voor the Pack! Via de handige app kan ik gemakkelijk kiezen welke pakjes ik ga ophalen. En ’s avonds? Dan geef ik van mijn bijverdiensten een rondje in de kroeg!

 

OVERDAG WERKEN EN DAARNA EXTRA BIJVERDIENEN ALS KOERIER

Ik werk in ploegendienst en heb dus vaak wat vrije momenten. Op zulke momenten vervoer ik graag bloemen of andere zaken via Parcify. Gewoon even notificaties aanzetten in de app en ik ga zo aan de slag.

 

Wat heb je nodig om te beginnen?

Fiets om je voort te bewegen

Jij zorgt voor een goed werkende fiets en voldoende brandstof, wij zorgen ervoor dat je meldingen van pakjes ontvangt!

Smartphone om bestellingen te accepteren

Accepteer het pakje dat je wenst te leveren en wordt de koerier van dienst. Off you go!

Persoonlijke service bij aflevering van het pakje

Onze klanten bestellen bij Parcify vanwege de gemakkelijke levering van het pakje en de persoonlijke service van de koerier. Mensen doen lachen bij de aflevering is één van de kernwaarden van The Pack!

VRAGEN OVER KOERIER ZIJN? GOTCHA!

Hoe word ik koerier?

Schrijf je online in als koerier. Selecteer het land en de stad waar je wil werken. Vul alle benodigde informatie in: je persoonlijke gegevens, je vervoer, je status, enz. Na ontvangst van je aanvraag zullen we contact met je opnemen en je uitnodigen voor een gesprek.

Hoeveel uren kan ik werken?

Bij Parcify zijn we flexibel. Je kiest zelf je uren en aanvaardt ritten wanneer je wenst. We zetten je voor minimaal 3 uur in en betalen je per uur.

Kan ik mijn levering annuleren?

Als je een levering wilt annuleren die je reeds hebt geaccepteerd, bel dan ons algemene nummer: 085 888 13 89. Onze klantenservice zal jouw e-mailadres nodig hebben om de specifieke levering op te zoeken. Zij kunnen de rit nadien opnieuw openstellen. Natuurlijk moedigen we dit niet aan, maar we begrijpen dat er onverwachte zaken kunnen optreden!

Hoe en wanneer zal ik betaald worden?

Je salaris is afhankelijk van verschillende factoren zoals je persoonlijke status en je vervoerstype. Studenten worden aangenomen met een flexcontract waarbij je per uur wordt betaald. Aan het einde van elke week zullen de uren doorgegeven worden aan Easymatch payrolling. De week nadien zullen zij je salaris op je bankrekening storten. Parcify zorgt voor een vlotte betaling van zender tot koerier.

Bekijk al onze veelgestelde vragen